Behandlingar

BEHANDLINGAR

OBS! Betalning med friskvårdbidrag - tillägg 10 % på alla behandlingar.

Klassisk massagebehandling

Denna behandling är helkroppsmassage/halvkroppsmassage. Den kan vara från lätt till hårddjupgående. Denna klassiska massage ger en avslappning och ökad blodcirkulation i musklerna. Genom knådningar, glidningar och tryck löser dessa  upp spänningar i kroppen och ger en skön avslappning.Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta. Du blir lugnare, rörligare och smidigare. Även inslag av  och stretching erbjuds.

60 min 680 kr

45 min 540 kr

halvmassage

Fot och underbenmassage

Vid fot och underbensmassage återfår ben och fötter tillbaka energi och spänst. Behandlingen inleds med ett skönt fotbad eller med varma handdukar. Sedan fortsätta med massage som löser upp spänningar, mjukar upp fötterna, öka cirkulationen och minskar svullnader. Avslutas med en härlig fotkräm.

45 min 540 kr

thumbnail_1519666486682

LLLT Medicinsk laserbehandling

Vid laserbehandling påskyndas cellernas och kroppens självläkning. Exempel vid inflammationer, muskelsmärta, artros, artrit (smärtlindring), allergi, bensår, diskbråck eksem, hälsporre m.m.

60 min 800 kr

laserbehandling

MEDICINSK FOTVÅRD

Behandlingen innebär en genomgång av hela foten. Fotbad, naglarna klipps och rensas, fötterna filas, samt behandling av…
• helomor (liktornar)
• vårtor
• förhårdnader
• hälsprickor
• nageltrång
• fotsvamp
Åtgärdas eller behandlas – allt efter behov. Fotvården avslutas med en fotmassage , samtidigt som fotcreme masseras in. Råd och tips om hur du bäst sköter om dina fötter. Råd om du behöver inlägg, göra fotgymnastik mm. Hembesök erbjudes, extra kostnad tillkommer vid hembesök.

60 min 540 kr

thumbnail_1519666453456

IDROTTS/BEHANDLINGMASSAGE

Denna massage går att beställa hel/ halvkropp. Massagen är djupgående och passar dig som  har specifika smärtproblem. Spänningshuvudvärk, ryggsmärtor, tennisarmbåge, falsk ischias, nackspärr, nedsatt rörlighet och idrotts- eller arbetsrelaterade skador.

Både den klassiska massagen och den idrottsmassage kan vara precis lika djupgående men inriktar sig på specifika problem. Skjillnaden är att behandlingen på idrottsmassge är lite mera avancerad. För att hitta rätt behandlingsmetoder utförs bland annat muskelfunktionstest där problemet finns. Behandlingen kan sedan innehålla olika tekniker, bl.a. stretching och triggerpunktsbehandling, tips på hemövningar och egen träning.

60 MIN 680 KR

45 min 540 kr

helkroppsmassage

Traditionell Thaimassage

I Thailand har man länge vetat om att de vanligaste orsakerna bakom muskelsmärtor, värk och orörlighet är ett resultat av muskelspänningar. Tryck på vissa punkter och sträckning av muskler och leder gör att flöden släpps loss och energier kan vandra fritt. Människor i Thailand går regelbundet på thaimassage tack vare dess positiva inverkan på kroppen. Thailändska regeringen och lokala myndigheter utbildar personer till massör både för egenvård och yrkesmässig. Thaimassage är en speciell form av massage och skiljer sig på många sätt från den svenska klassiska massagen eller olje massage. Den kan mer beskrivas som en blandning av en klassisk massage, shiatsu och yoga.

Här använder jag av händer, armbågar och knän för att trycka på muskler och energipunkter, samtidigt som man sträcker ut musklerna i olika yoga/töjövningar.

Detta ökar energin så spänningar och blockeringar i muskler och leder släpper.
Behandling med Thai Massage är effektiv. Kan även används i förebyggande syfte för att motverka olika problem och ger en avslappnad och harmonisk kropp.
Thaimassage har bla följande fördelar:
– Stela muskler och leder mjukas upp
– Spänningar i kroppen släpper
– Ökar blodcirkulationen och löser upp blockeringar

90 MIN 750 KR

kontakta mig