Öppen handske med lätt handledsstöd, 1 par

Öppen handske med lätt handledsstöd, 1 par

FUNQ WEAR Handledsvärmare Warm’n Comfy värmer och ger ett lätt och behagligt stöd åt dina handleder.

FUNQ WEAR Handledsvärmare Warm’n Comfy med lätt stöd ger musklerna en terapeutisk behandling. Genom ökad värme och blodcirkulation underlättas muskelspänningar, ömhet och trötthet i handlederna.

Vi använder Merinoull känd för sin fina, krusiga och mjuka kvalitet. Den fina merinoullen ger hög komfort genom dess värmeisolerande och fukttransporterande egenskaper. Bomullen är ekologiskt odlad och kommer från egeiska kusten, känd för sin fina och jämna kvalitet.

FUNQ WEAR Handledsvärmare Warm’n Comfy med lätt stöd är utmärkt för dig med lättare besvär såsom stelhet, muskelvärk och ömhet i handlederna, eller för dig som vill behålla värmen vid kontorsarbete, utomhusaktiviteter och andra vardagssysslor.

48% merinoull, 16% ekologisk bomull, 26% polyamid och 10% elastan.