FUNQ WEAR Compression

FUNQ WEAR Compression Calf Sleeves MULTI-SPORT 18-21mmHg Cool Comfort
Ökar din prestation och ditt välbefinnande när du är aktiv.
Perfekta för träning utomhus på sommaren som såväl inomhus på vintern. Det graderade stödet i kompressionssleevsen stabiliserar vadmuskeln och minskar vibrationerna i vaden och motverkar på så sätt inflammation. Det extra trycket kring ankeln ökar även blodcirkulationen i underbenen. Syretillförseln motverkar trötta och stela muskler och risken för mjölksyra under aktiviteten. Påskyndar även återhämtningen efter aktiviteten.

Kompressionssleevsen har ett mjukt avslut för att undvika stasning och skavsår.

FUNQ WEAR Compression Calf Sleeve är stickade i den tunna funktionsfibern Nilit Breeze som håller nere kroppstemperaturen och ger en skön och sval känsla. Finns i olika färger. Kompressionssleevsen har en reflekterande logotyp för bättre synlighet i mörkret.

52% Polyamid Nilit Breeze, 40% Polyamid + 8% Elastan

Kompressionssleevsen bör sköljas upp eller tvättas efter varje användning för att bevara kompressionen.